Samenwonen & Samenwerken

iXzelF heeft op de Reinevaarstraat te Tilburg een beschermde groepswoning gerealiseerd waar mensen met hun eigen ‘bijzonderheid’ of complexe problematiek kunnen gaan wonen. 

In deze setting krijgen jongvolwassenen/volwassenen de mogelijkheid te ontdekken in welke mate ze zelfstandig kunnen en willen wonen en hoe zelfredzaam ze zijn. Iedereen woont hier vrijwillig. Op de Reinevaarstraat is er 24/7 personeel aanwezig. 

Fase 1; Nabijheid
In de groepswoning starten bewoners die nabijheid nodig hebben. Dit wil zeggen; die krijgen zelf alle ruimte om hun kansen en mogelijkheden te benutten en veilig hun leerdoelen te behalen. 

locatie:  Reinevaarstraat 1e etage, kamers

Fase 2: zelfredzaamheid
Hier gaan bewoners trainen om hun zelfstandigheid en zelfredzaamheid met wonen oefenen. Begeleiding zit direct in de buurt op de eerste etage. Hier wordt verwacht dat bewoners zelf naar begeleiding toe komen. 

locatie: Reinevaarstraat 2de etage, studio's

iXzelF  wil voor mensen met een verstandelijke beperking of psychiatrische problematiek een brug bouwen in deze maatschappij. Wij kijken daarbij verder dan onze eigen organisatie en zijn actief op zoek naar samenwerking met de juiste partners. Neem voor meer informatie over samenwerken contact met ons op.

Contact

Benutten van mogelijkheden

Lees verder

Bewindvoering

Lees verder